Susține proiectele Pax Vobis

Dacă dorești să susții financiar toate proiectele PaxVobis, o poți face acum prin secțiunea Donează acum. Daca te întrebi care sunt aceste proiecte PaxVobis, atunci ele sunt următoarele:

01.

PaxVobis.ro

Un site în care veți găsi mereu noi predici, cateheze, rugăciuni ale credincioșilor, adorați, foi duminicale, secțiunea de Missal, adică pagini pentru fiecare zi în care veți găsi tot ce vă trebuie pentru ziua în curs, dar și multe alte materiale.

02.

Povestioare.ro

Un site sub egida paxvobis.ro. Pe Povestioare.ro veți găsi numeroase povestioare, scurte, plăcute, amuzante și cu multe învățături pentru viață, dar mai ales secțiune în care puteți și voi contribui cu propriile voastre povești.

03.

Podcast.PaxVobis.ro

Următorul proiect sub marca paxvobis.ro pentru care avem nevoie și de susținerea voastră e cel de podcast. Podcast înseamnă o serie de înregistrări audio a mult îndrăgitelor predici de pe paxvobis, muzica creștină, și multe altele.

04.

Watch.PaxVobis.ro

Un ultim proiect sub marca de paxvobis.ro va fi cel intitulat watch, adică vizionează. Constă într-un site în care veți găsi filme și seriale religioase pe care le veți putea viziona online, însă nu la liber ci doar cu cont de utilizator.

Donează acum

Susține proiectele PaxVobis prin contribuția voastră. Ne vom asigura că toate donațiile vor fi folosite spre continuarea acestor proiecte atât de frumoase.

Direct cu Cardul

Plata se face prin procesatorul de plăți Stripe care e complet sigur iar datele dumneavoastră sunt complet în siguranță. Datele dumneavoastră personale nu sunt stocate pe acest site ci de procesatorul de plăți Stripe.

Alte metode

Susține proiectele PaxVobis prin contribuția voastră.
Acum puteți susține proiectele PaxVobis și prin metoda mult mai cunoscută a PayPal.com.

Image
Donează prin Paypal
Donează Offline

Susține proiectele PaxVobis și prin alte metode găsiți toate informațiile necesare în rândurile următoare.

Poți dona direct în cont bancar:

IBAN: RO62BTRL05601201R46334XX – în Lei
Nume: Mihail-Andrei Iacob

Sau în Euro

IBAN: RO49BTRLEURCRT00R4633401
Nume: Mihail-Andrei Iacob

Sau ne puteți contacta prin formularul de Contact de pe site.

Vă mulțumim pentru ajutorul oferit!

Bunul Dumnezeu să vă răsplătească însutit pentru darul oferit!