Marţi din săptămâna 1 din Advent – 1

Lc 10,21-24

Cuvintele lui Isus din evanghelia de astăzi sunt un pic cam confuze. El spune că: Te preamăresc pe tine, Tată, Domn al cerului și al pământului, pentru că ai ascuns acestea celor înțelepți și pricepuți și le-ai descoperit celor mici.  Ceea ce a vrut Isus să spună a fost faptul că el se revelează pe el însuși oamenilor, celor ale căror inimi sunt deschise și umile sau celor care au o simplitate asemănătoare copiilor și nu celor care sunt mândri și aroganți.

Imagini pentru jesus praySimplitatea asemănătoare cu cea a copiilor implică să știi să te încrezi în Dumnezeu ca Tată iar asta e ceea ce avem noi nevoie astăzi. Dar ceea ce este cel mai important este ca noi să fim asemenea lui Cristos. Un autor necunoscut a spus că: când nevasta unui misionar pe nume Adoniram Judson i-a spus că un articol din ziar îl asemăna cu unii dintre apostoli acesta a replicat că Eu nu vreau să fiu asemenea apostolilor, asemenea apostolului Paul…sau oricare din ei, Eu vreau să fiu asemenea lui Cristos…Eu vreau să îl urmez doar pe Cristos, să aplic numai învățăturile sale, să beau în Duhul său Sfânt, și să calc cu piciorul doar pe urmele picioarelor sale…Ohh, de a fi mai mult asemenea lui Cristos.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?