Miercuri din săptămâna a 15-a de peste an – 2

Mt 11,25-27

În textul evangheliei pe care îl vom auzi astăzi, îl vom asculta pe Isus vorbind despre Imagini pentru jesus prayingrelația pe care el o are cu Tatăl său, relație care se bazează și are la bază încrederea, încredere menținută și hrănită de o atitudine asemănătoare cu cea a copiilor. Isus nu doar că ne revelează relația pe care el o are cu Tatăl ci accentuează și necesitatea din partea noastră a unei relații intime, personale cu Dumnezeu, care, prin Isus Cristos, a devenit și Tatăl nostru cel ceresc. Isus dorește ca noi să ne relaționăm cu Dumnezeu și nu doar să ne conectăm cu el.

A ne conecta pe noi înșine cu Tatăl în rugăciune, în timpul, în momentele în care ne aflăm în necaz, în durere, în nevoie, face partea din natura noastră. Însă a ne relaționa la el, cu o încredere deplină în timpul acestor momente de criză este ceva cu care noi va trebui să ne zbatem mereu.  De aceea va trebui să ne relaționăm mereu la Tatăl și nu doar să ne conectăm cu el.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04, 05,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}