Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 4-a de peste an

Să-l invocăm pe Dumnezeu, speranța și încrederea noastră încă din copilărie. Să ne rugăm împreună și să spunem:

R. Salvează-ne Doamne!

 

  • Pentru lideri bisericii, ca ei să poată să răspândească la toate națiunile pământului iubirea și dreptatea lui Cristos, păstorul cel bun.

  • Pentru liderii civili, ca grija și conducerea lor să fie extinsă tuturor, în special celor neprivilegiați și marginalizați ai societății.

  • Pentru tineri noștri, ca ei aibă o minte și o inimă deschisă și nepărtinitoare ca astfel să formeze o societate mai bună din toate punctele de vedere.

 

  • Pentru noi înșine ca în marea ospitalitate creștină, să avem mereu ușa casei deschisă aproapelui nostru.

  • Pentru imigranți, călători și toți cei care ajung la ușile noastre, ca să găsească bunăvoință, ajutor și acceptare absolută.

  • Pentru cei răposați, ca prin rugăciunile noastre să ajungă în casa fericiților din cer.

Ascultă, Dumnezeule preabun, rugăciunile noastre. Eliberează-ne de orice îngustime a minții și a inimii. Ajută-ne să fim bărbați și femei ai inimii și ai speranței. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU