Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 3-a a Paştelui

Cu bucuria de a te putea iubi și preamări pentru victoria asupra răului, păcatului, indiferenței și batjocurii, ne închinăm Ție și ne rugăm spunând:

 

  1. Te rugăm ascultă-ne!

  • Pentru toate bisericile din lume, conduse de succesorul lui Petru, ca să poată ține turma Domnului pe o pășune autentică veșnic verde a lui Dumnezeu.

  • Pentru liderii civili, ca ei să-i poată prețui pe toți oamenii în mod egal, conform demnității fiecăruia de copii ai lui Dumnezeu, mai ales pe cei săraci, slabi, și oprimați din societate.

  • Pentru tinerii noștri, ca urmând conducătorii aleși ai Bisericii care slujesc în spiritul lui Cristos, transmis prin sfânta scriptură și tradiție apostolică, printr-un adevăr frumos și neîndoielnic, să poată dobândi pacea, harul și mântuirea în această lume.

  • Pentru noi înșine, ca în casele, comunitatea și țara noastră, să putem răspândi credința Domnului Înviat tuturor celor din jur.

  • Pentru cei bolnavi, ca prin iubirea și grija noastră să poată cunoaște iubirea lui Dumnezeu și să găsească puterea și consolarea în suferință.

  • Pentru cei răposați, ca ei să poată învia în gloria lui Cristos, ajutați și de rugăciunile noastre.

 

Doamne Isuse Cristoase, înviat din morți, care veghezi asupra lucrării Tatălui ceresc și împarți pâine și pește pentru a potoli foamea și a înlătura nesiguranța și teama, dă-ne harul să răspundem chemării divine, Tu care viețuiești și domnești în vecii vecilor. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?