Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 7-a a Paştelui (C)

Fraților și surorilor, modelele de rugăciune prezentate în Liturgia Cuvântului inspiră atitudinea noastră în dialog cu Dumnezeu. Să ne adresăm, așadar, și noi Domnului, spunând:

 

R. Dă-ne viața ta, Doamne!

  • Pentru sfântul nostru părinte Papa și pentru toți lideri tuturor Bisericilor, ca ei să poată fi semne ale unității și a păcii într-o lume atât de răvășită de războaie, și să fie adevărați reprezentați ai lui Cristos. R.

  • Pentru lideri civili, ca și ei să promoveze unitatea în țările lor și în întreaga lume. R.

  • Pentru tineri noștri, ca ei să poată răspândi pacea în țara noastră și să promoveze unitatea plină de iubire oriunde se vor duce. R.

  • Pentru noi înșine și pentru casele noastre, comunitatea și țara noastră, ca să putem menține familiile unite și să răspândim pacea peste tot în jurul nostru. R.

  • Pentru cei bolnavi, bătrâni, singuri, săraci și suprimați, ca prin iubirea și ajutorul nostru să poată găsi pacea și dreptatea. R.

  • Pentru cei răposați, ca ei să poată ajunge cu ușurință, prin mijlocirea rugăciunilor noastre, la unitatea și pacea veșnică a locuințelor lor cerești. R.

Te rugăm, Doamne, să asculți și să primești rugăciunea noastră umilă și să ne dai harul de a fi tot mai strâns uniți cu tine și între noi. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}