Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 13-a de peste an (C)

Cu dorința în suflet de a păstra libertatea pe care Tu, Doamne Isuse Cristoase, ne-ai câștigat-o prin jertfa Ta, te întâmpinăm cu umilință și bucurie, spunând:

 

R. Doamne, Te rugăm, ascultă-ne!

  • Pentru lideri Bisericii din întreaga lume, mai ales pentru sfântul părinte papa, ca ei să poată persevera în proclamarea și trăirea cuvântului lui Dumnezeu și în a fi martori ai credinței. R.

  • Pentru lideri civili, ca ei să conștientizeze că omul nu trăiește numai cu pâine dar să și persevereze în credința pentru care au murit înaintași noștri. R.

  • Pentru tineri noștri, ca prin botezul, sfânta împărtășanie și sacramentul mirului pe care l-au primit, să poată persevera în credință și adorare până la moarte. R.

  • Pentru părinți și copii, ca ei să fie o adevărată biserică domestică, credincioși lui Cristos și plini de iubire față de cei din jur. R.

  • Pentru cei bolnavi, ca prin iubirea, grija și rugăciunile noastre, ei să poată fi întăriți, confortanți și conștienți de iubirea lui Dumnezeu în suferințele lor. R.

  • Pentru răposați noștri ca prin rugăciunea noastră continuă să poată ajunge la pacea finală și la fericirea promisă de Cristos. R.

 

Doamne Isuse Cristoase, care ne-ai îndemnat să adoptăm legea iubirii, manifestată prin iubirea aproapelui, ajută-ne să te urmăm și să fim deschiși planului divin. Tu care viețuiești și domnești în veci vecilor. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU