Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 14-a de peste an (C)

De secerat este întotdeauna mult, însă secerători par să fie din ce în ce mai puțini. De aceea, să-l rugăm pe Tatăl ceresc să trimită mereu persoane care să lucreze pentru a răspândi Evanghelia sa. Să spunem împreună:

 

R. Trimite Doamne, lucrători în secerișul tău!

 

  • Pentru sfântul părinte papa, ca să fie un adevărat păstor al întregii turme dar și al lumii întregi, pentru ca toți oameni de pretutindeni să poată gusta laptele credinței, înțelepciunii și mântuirii de la Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. R.

  • Pentru lideri civili, ca ei să fie conștienți de nevoile tuturor oamenilor în acest timp dificil și să îi slujească pe toți ca păstorul cel bun. R.

  • Pentru tineri noștri, ca ei să rămână mereu în siguranță în brațele iubitoare ale lui Cristos și ale Bisericii sale. R.

  • Pentru noi înșine, pentru comunitatea și țara noastră, ca să putem fi adevărați păstori pentru cei dragi ai noștri, arătându-le iubirea noastră după cum Dumnezeu ne iubește. R.

  • Pentru cei bolnavi, ca prin grija și iubirea noastră și ei să cunoască iubirea lui Dumnezeu în viețile lor. R.

  • Pentru cei răposați, ca și ei să ajungă în brațele iubitoare ale Tatălui, prin mijlocirea rugăciunilor noastre. R.

Tată ceresc, dăruiește-ne o disponibilitate totală în vestirea Împărăției tale. Tu, care ne chemi să facem prezent în lume mesajul tău de pace și iubire, fii sprijinul nostru în situațiile de fiecare zi. Îți cerem acestea prin Isus Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU