Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 16-a de peste an (C)

Să-i încredințăm fiecare zi lui Cristos și să îl rugăm să ne fie alături în alegerile noastre, spunând împreună:

R. Vino, Doamne, între noi!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa și pentru toți episcopii bisericii, ca ei să fie adevărate exemple de grijă părintească pentru credincioși, adevărate lumini ale credinței, umanității și a iubirii în lume. R.
  • Pentru liderii noștri civili, ca oamenii pe care îi slujesc să fie mai mult decât niște numere. Să slujească nevoile spirituale și umane ale fiecărui cetățean prin mijloace și programe guvernamentale. R.
  • Pentru tineri, ca ei să poată continua marea noastră tradiție de credință și de case ospitaliere, chiar și în această lume atât e ocupată. R.
  • Pentru noi înșine, ca asemenea Martei și a Mariei și noi să continuăm să facem din Cristos un membru al familiei noastre și să îi primim cu inimi generoase și deschise pe toți cei care vin în casele noastre. R.
  • Pentru cei bolnavi, bătrâni, singuri și săraci ca prin grija și ajutorul nostru să poată să cunoască iubirea lui Dumnezeu. R.
  • Pentru cei răposați, ca grija și iubirea noastră pentru ei să treacă dincolo de morminte, în rugăciune și în amintire, până când vor intra în casa Tatălui veșnic. R.

Dumnezeule, Părintele nostru, ascultă rugăciunile pe care această familie a ta ți le adresează. Dăruiește-i mereu harul de a fi în măsură să primească darurile tale atunci când o vizitezi pentru a te odihni la ea. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}