Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 21-a de peste an (C)

Să-i cerem Domnului, prin rugăciunea noastră să ne călăuzească pașii astfel încât să reușim să intrăm pe poarta cea strâmtă, spunând împreună:

 

R. Călăuzește, Doamne, pașii noștri!

  • Pentru sfântul nostru părinte, ca să poată continua să amintească oamenilor să intre pe poarta cea strâmtă a vieții interioare, nu pe cea largă a morții spirituale. R.

  • Pentru lideri civili, ca ei să poată sluji atât nevoile spirituale cât și fizice și sociale a tuturor. R.

  • Pentru tineri noștri, ca în zbuciumul acestei vieții să poată găsi timp pentru hrănirea sufletelor lor pentru viața veșnică, înainte de a fi prea târziu. R.

  • Pentru noi înșine, ca în casele noastre și la locul nostru de muncă să fim lumini ale credinței pentru copii și pentru toți cei cu care ne întâlnim. R.

  • Pentru bolnavi, bătrâni și singuri, ca ei să își amintească mereu că sunt aleși de Dumnezeu, și că prin iubirea noastră să poată experimenta și ei iubirea în viețile lor. R.

  • Pentru cei morți, ca ei să poată fi părtași de mântuirea veșnică promisă lor prin rugăciunile noastre. R.

 

Tată ceresc, dă-ne harul de a fi mereu atenți la faptele pe care le săvârșim de-a lungul vieții noastre, pentru a putea să trăim în pace și bucurie. Așa te rugăm prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}