Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 22-a de peste an (C)

Fraților și surorilor, conștienți că totul este un dar din partea lui Dumnezeu, cu modestie să îndreptăm către El rugăciunea noastră pentru a nu ne lipsi niciodată de ajutorul său. Să i ne adresăm împreună, spunând:

R. Primește Doamne, rugăciunea noastră!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa și pentru toți lideri bisericilor, ca ei să nu se exalte pe ei înșiși ci să conducă turma cu umilință și adevăr, ca adevărați slujitori ai lui Dumnezeu. R.

  • Pentru lideri și autoritățile societății noastre, ca ei să își îndeplinească rolul cu integritate, umilință, echitate față de toți, mai ales față de cei săraci. R.

  • Pentru tineri noștri, ca ei să își pună toată energia în slujba umilă a lui Dumnezeu și a altora, astfel încât să fie exaltați peste măsură la dreapta lui Dumnezeu, asemenea lui Cristos. R.

  • Pentru noi înșine, ca în casele noastre să putem să ne îndeplinim datoriile cu integritate și slujire ne-egoistă a lui Dumnezeu și celor care se află în grija noastră. R.

  • Pentru cei slabi, vulnerabili și bolnavi din societatea noastră, ca prin umila noastră grijă să poată experimenta iubirea lui Dumnezeu. R.

  • Pentru cei răposați, mai ales pentru cei care au murit de curând, ca și ei să fie primiți în casa tatălui veșnic. R.

Ție, Tată bun, îți încredințăm lumea aceasta, Biserica ta și pe fiecare dintre noi. Prim mijlocirea Sfintei Fecioare Maria și a tuturor sfinților, dă-ne harul să simțim mereu și pretutindeni prezența ta mântuitoare. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU