Search
Close this search box.

Marţi din săptămâna 1 de peste an – 2

Mc 1,21-28

Ce fel de cunoștințe aveți despre Isus Cristos? Indiferent de ceea ce știm despre el, mereu va trebui să fim conștienți de faptul că în evanghelie până și diavoli erau conștienți de autoritatea lui Isus. Și îl vom auzi pe diavol spunând, Ce ai cu noi, Isus din Nazaret? Ai venit să ne distrugi? Ştiu cine eşti: Sfântul lui Dumnezeu” (v.24).

Însă știm că această realizare a diavolului nu e una din credință ci din frică. Diavolul știa că Isus are puterea de a-l alunga. Diavolul era conștient de Isus nu fiindcă dorea să îl urmeze pe Domnul. Cu alte cuvinte conștientizarea și cunoașterea lui Isus ca Domn și Mântuitor nu ne va garanta faptul că suntem adevărați ucenici ai săi. Așa că, iubiți credincioși, va trebui să ne rugăm lui Dumnezeu ca cunoașterea și conștientizarea noastră, a lui Isus, să ne aducă mai aproape de adevărata credință și încrederea în iubirea sa și grija sa față de noi.

Sunt două motive pentru care oameni rămâneau uimiți de Isus. El vorbea adevărul cu autoritate și îl practica cu iubire. Adevărul și iubirea, când merg împreună, capătă putere infinită. Adevărul și iubirea, când merg împreună, pot elibera atât de mulți oameni. Însă pentru a fi eliberat, liber, va trebui ca acest adevăr și iubire care merg împreună, să fie ale noastre.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04, 05,

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?