Rugăciunea credincioșilor – Duminica Floriilor (A)

Să ne aducem acum nevoile și nevoile lumii și să le punem înaintea lui Dumnezeu cu deplină încredere că el ne iubește și că mereu ne ascultă. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru sfântul părinte papa Francisc și pentru toți cei cărora Dumnezeu le-a dat funcții de conducere în Biserică, ca ei să imite iubirea lipsită de egoism a Domnului. R.
  • Pentru cei persecutați din lume care rostesc adevărul, ca Domnul să le vină în ajutor și să persevereze în a fi profeți ai timpului nostru. R.
  • Pentru cei care se simt uitați de Dumnezeu, ca El să le reînnoiască credința și să ne ajute să nu fim niciodată orbi față de starea lor. R.
  • Pentru noi înșine în timpul acestei Săptămâni Sfinte, ca umblând alături de Isus pe Calea Crucii, să îl putem urma tot mai îndeaproape și să apreciem și mai mult marea sa iubire și imensul său sacrificiu făcut pentru noi. R.
  • Pentru toți cei care suferă de diverse boli ale minții, trupului și pentru toți cei care sunt închiși în casele lor, ca împărtășind suferința lui Cristos, să poată fi părtași de gloria sa. R.
  • Pentru toți răposați noștri dragi, dar mai ales pentru cei care au murit din cauza acestei epidemii atât de nemiloase, ca în această zi să fie alături de Domnul în paradis. R.

Tată ceresc, dă-ne te rugăm harul să perseverăm în trăirea unei vieți cu adevărat creștine astfel încât să Putem fi părtași de învierea ta. Așa te rugăm prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?