Rugăciunea credincioșilor – Duminica Învierii (A)

Cu inimi recunoscătoare și pline de bucurie în această zi de paști, să ducem rugăciunile noastre, lui Dumnezeu Tatăl nostru ceresc, spunând împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa Francisc, pentru episcopul nostru Iosif, și pentru toți cei care conduc și guvernează Biserica din lume, ca ei să fie martori credincioși ai bucuriei învierii. R.
  • Pentru creștini de pretutindeni, ca să putem păstra mereu în minte patria noastră cerească și să fim martori harului, iubirii și adevărului lui Dumnezeu în lume. R.
  • Pentru cei suferinzi și bolnavi din lume, ca Domnul înviat să înlăture întunericul lor și ca noi să facem tot ce putem pentru a le alina suferințele. R.
  • Pentru familiile și parohia noastră, ca prin harul lui Dumnezeu să putem crea o cultură a vocațiilor astfel încât cei care sunt chemați de Domnul să îl poată urma într-un mod particular și să răspundă cu curaj generozității și iubirii sale. R.
  • Pentru cei care sunt îndoliați, ca lumina Domnului înviat să vină în inimile lor și să îi asigure de speranța cerului pentru cei dragi care au trecut la Domnul. R.
  • Pentru toți cei care au murit, mai ales de pe urma acestui virus, ca și ei să celebreze ziua Pascală cu mare bucurie în casa Tatălui lor veșnic. R.

Tată ceresc, acum când celebrăm învierea Fiului tău și victoria sa asupra păcatului și a morții, te rugăm să ne ajuți să ne bucurăm mereu în Domnul și să îl putem urma mereu plin de credință. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?