Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 32-a de peste an (A)

Să ne rugăm acum Tatălui nostru ceresc, care ne iubește atât de mult și care mereu ne ajută să ne trăim viețile într-o stare de pregătire continuă. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru Biserica noastră și pentru sfântul nostru părinte papa Francisc, ca noi să fim mereu gata să ajungem cu mesajul speranței la cei care suferă de disperare și la cei văd puțin sau nu au nici un scop pentru ei în această viață. R.
  • Pentru cei care și-au irosit viețile într-un mod iresponsabil și nebunesc, ca ei să ajungă la cunoașterea grijii iubitoare a lui Dumnezeu pentru ei și să își ia viețile mai în serios în această călătorie a lor spre Dumnezeu. R.
  • Pentru cei care sunt bolnavi din comunitatea noastră, ca ei să experimenteze iubirea lui Dumnezeu prin iubirea și grija familiei și a prietenilor. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim mereu conștienți de sacralitatea vieții și să avem un respect mai profund pentru viața celor ne-născuți. R.
  • Ne rugăm acum și pentru pacea pe care numai Dumnezeu o poate da, pacea în inimile noastre, în casele noastre și în lumea întreagă. R.
  • Ne rugăm și pentru toți cei care au murit, mai ales pentru cei dragi ai noștri, ca bucuria cerului să fie a lor în compania tuturor sfinților. R.

Doamne Dumnezeul nostru, tu ne iubești cu o iubire milostivă. Fă ca acea iubire să ne însoțească prin încercările pe care viața ni le va aduce. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}