Rugăciunea credincioșilor – Neprihănita Zămislire

Astăzi celebrăm neprihănirea Mariei care a găsit plăcere la Dumnezeu. Ea mereu s-a întors spre el pentru ajutor în momentele ei de nevoie. Urmând exemplu preasfintei noastre Mame Maria, să învățăm și noi să apreciem fidelitatea lui Dumnezeu și față de noi. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Să ne întoarcem mereu la Dumnezeu în momentele noastre de nevoie. Învață-ne mamă cerească să ne încredem în faptul că El va vedea prin durerea și suferința noastră de orice fel. R.
  • Prin mijlocirea Mariei, care fusese aleasă de Dumnezeu să fie mama în casa din Nazaret, să ne rugăm ca Dumnezeu să ofere protecția sa Bisericii noastre. Să îl binecuvânteze pe sfântul nostru părinte papa Francisc, și pe toți cei care îl slujesc pe Dumnezeu în familia Bisericii sale. R.
  • Urmând exemplul Mariei să învățăm și noi să trăim în credință, speranță și iubire. Ca Domnul să ne întărească în eforturile noastre de a fi sinceri și de a deveni persoanele pe care el ne-a chemat să fim. R.
  • Maria a fost chemată să fie mama lui Isus. Să ne rugăm ca Domnul să ne învețe faptul că și noi suntem chemați să fim purtători bunătății lui Dumnezeu în familiile, munca și momentele noastre de relaxare. R.
  • Maria a spus „Da” invitației lui Dumnezeu de a deveni mama Fiului său. Să ne rugăm ca cei pe care el îi cheamă astăzi să îl slujească în preoție și viața consacrată să fie la fel de generoși în răspunsul lor. R.
  • Prin mijlocirea Mariei ne încredem în milostivirea lui Dumnezeu față de cei dragi ai noștri care au plecat acasă. Ca ei să trăiască acum în glorie alături de Maria, și de toți sfinți în bucuria cerului. R.

Dumnezeule atotputernic și sfânt, care dorești ca toți să fim uniți într-o singură familie din moment ce toți suntem copii tăi. Te rugăm ca prin mijlocirea neprihănitei noastre mame Maria și noi să rămânem mereu conștienți de prezența ta și să ne asculți rugăciunile. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}