Rugăciunea credincioșilor – Duminica 3 din Advent (B)

Să ne rugăm acum Tatălui nostru ceresc să ne acorde toate cererile noastre pe care le aducem acum în fața sa, și să nu își întoarcă spatele de la noi, acum când ne aflăm în atât de mare nevoie de bunătatea sa. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru sfântul nostru părinte papa Francisc și pentru episcopul nostru Iosif, precum și toți ceilalți lideri ai Bisericii, ca ei să proclame cu fidelitate vestea cea bună celor săraci, cu inimi frânte, vestind eliberarea de captivități și libertate celor din închisori. R.
  • Ne rugăm ca în această duminică a bucuriei să ne bucurăm mereu în Domnul, fiind recunoscători oricărui har bun, mai ales pentru harul credinței și pentru harul prezenței Domnului în mijlocul nostru în preasfântul Sacrament. R.
  • Ne rugăm mai ales pentru persoanele tinere, ca Domnul să îi îndrume mereu, să le lumineze inimile și să îi umple cu bucuria creștină. R.
  • Ne amintim și de viitoarele mame, ca asemenea Mariei să poată aprecia mai mult misterul vieții din ele și să fie recunoscătoare lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care sunt bolnavi și suferinzi dar și pentru toți cei care găsesc viața destul de dificilă acum, mai ales pentru toți cei care se află în disperare. Ca Dumnezeul păcii să le aducă pacea, vindecarea și alinarea de care au atât de mare nevoie. R.
  • Ne rugăm pentru toți credincioși noștri răposați plecați dintre noi. Ca să aibă parte de odihna veșnică în bucuria Domnului. R.

Dumnezeule atotputernic, mărește te rugăm harul credinței, speranței și al carității din noi pentru ca să putem dobândi bucuria mântuirii. Te rugăm toate acestea prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}