Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 4-a de peste an

Acum când ne amintim de bunătatea și compasiunea generoasă a lui Dumnezeu, să aducem toate cererile noastre în fața prezenței sale sfinte și să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru comunitatea creștină din lume, pentru sfântul nostru părinte papa Francisc și pentru toți lideri Bisericii, ca să poată găsi căi noi de a ajunge unul la altul ori de câte ori ne pierdem direcțiile în viață, și să putem găsi curajul de a asculta voința lui Dumnezeu în viața noastră de zi cu zi. R.
  • Îndrumă lideri noștri politici ca să poată lua decizii care să fie ghidate de dreptate și să își folosească funcțiile spre binele comun al tuturor. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care găsesc dificilă exprimarea de sine și care au nevoie de ceilalți pentru a vorbi pentru ei, dar, și pentru cei care suferă de dependențe, victime ale violenței și abuzului, ca în timpul acestei săptămâni să știm când să vorbim pentru cei care au nevoie de vocea noastră. R.
  • Pentru toți cei care se luptă cu dependențele și cu sănătatea precară a trupului și a minții, ca ei să găsească susținere în momentele lor de nevoie de la cei care țin la ei. R.
  • Ne rugăm pentru odihna veșnică a celor care au plecat înaintea noastră în călătoria vieții, ca amintirea bunătății și căilor dătătoare-de-viață a lor să ne inspire și pe noi în urmarea lui Dumnezeu. Să se odihnească în pace. R.

Dumnezeule atotputernic și iubitor, ajută-ne să rămânem fideli în ascultarea cuvântului tău și răbdători în așteptarea pătrunderii adevărului tău în viețile noastre. Te rugăm să ne binecuvântezi și să ne susții în această călătorie a noastră de credință. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?