Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 3-a din Post (B)

Sfântul apostol Paul ne-a amintit astăzi că noi credem într-un Cristos care este puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu, un Cristos care mijlocește necontenit pentru noi la Tatăl ceresc, de aceea cu încredere să aducem toate aceste cereri ale noastre înaintea sa și să spunem:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru sfântul nostru părinte papa Francisc, pentru episcopul Iosif, și pentru toți lideri Bisericii, ca îndrumarea lor să fie o adevărată inspirație pentru noi.
  • Pentru tineri noștri, ca ei să învețe să răspundă îndrumării Duhului Sfânt și să fie o forță uimitoare de bine în lume.
  • Ne rugăm pentru părinți copiilor și tinerilor care au parte de o responsabilitate enormă în transmiterea credinței la generațiile viitoare. Ca ei să cunoască că Domnul este cu ei la fiecare pas pe cale.
  • Ne rugăm pentru toți cei care nu se simt bine în această perioadă, ca ei să fie ridicați de permanenta atenție a lui Isus față de cei care suferă.
  • Ne rugăm ca noi cei care ne adunăm săptămână de săptămână să celebrăm Euharistia, să o vedem ca pe ocazie de har imens în spațiul sacru al lui Dumnezeu și să respectăm prezența sa în mijlocul nostru.
  • Ne amintim și de cei dragi ai noștri care au trecut la Domnul. Ca ei să aibă parte de pacea fără de sfârșit în casa Tatălui veșnic.

Tată Preaiubitor, apreciem toate binecuvântările pe care ni le-ai dat în această călătorie a noastră spre tine. Ajută-ne ca niciodată să nu luăm de-a gata prezența ta în viețile noastre, ci să fim recunoscători ție, știind că tu mereu răspunzi rugăciunilor noastre. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?