Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 4-a a Paştelui (B)

Dumnezeu Tată, care ești nespus de bun și iubitor și care ne permiți să ne numim copii tăi, venim cu încredere acum înaintea ta pentru a-ți prezenta toate nevoile noastre, grijile noastre, și preocupările noastre. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru toți lideri Bisericii, ca asemenea lui Isus, și ei să fie păstori adevărați și fideli, care să își îndrume turma spre drumul ce duce la viața și la fericirea veșnică. R.
  • Pentru frați și surorile noastre care s-au îndepărtat de Dumnezeu și care nu mai merg cu noi pe acest drum de credință, ca ei să își găsească drumul înapoi în turma pe care Cristos o hrănește și o susține. R.
  • Ca noi să fim fideli chemării noastre ca discipoli ai lui Cristos prin urmarea sa, pentru ca să putem deveni martori puterii și iubirii sale milostive care e mult mai puternică decât păcatul și moartea. R.
  • Ca noi să putem ajunge mereu la cei care sunt vulnerabili în societate, bolnavi, bătrâni, abandonați sau orice are nevoie de ajutor. R.
  • Să ne rugăm împreună în casele noastre, la momentele de masă și de culcare, ca acele momente de rugăciune să ne aducă nu doar mai aproape de Dumnezeu ci și unul de altul. R.
  • Pentru rudele și prieteni noștri răposați care pe pământ erau deja copii ai lui Dumnezeu. Ca ei să fie acum asemenea Lui în glorie și să îl vadă așa cum este El de fapt în bucuria cerului. R.

Ajută-ne, Doamne, să ascultăm vocea ta care ne cheamă să construim un popor unit si generos în colaborare si iubire pentru Împărăția ta. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}