Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 13-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, Isus a săvârșit miracole în cei care au avut credință în puterea sa. În aceste momente atât de dificile, când suntem ispitiți să ne fie frică și nu încredere, să ne rugăm ca credința noastră în puterea lui Isus să rămâne mereu fermă. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca compasiunea și iubirea lui Isus să fie mereu arătată de cei care sunt în funcții de conducere. R.
  • Ne rugăm pentru cei care au suferit timp de mulți ani pentru copii lor extrem de bolnavi, ca Isus să le arate și puterea sa vindecătoarea. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem o conștientizare mai profundă față de prezența lui Isus și să ne întărească în călătoria vieții noastre. R.
  • Ne rugăm ca toți oameni să aibă un respect mai profund față de viața umană încă din momentul conceperii ei. R.
  • Ne rugăm pentru cei a căror viață este fragilă, bolnavi, vulnerabili, fără adăpost și cei care trăiesc în frică, ca Dumnezeu să îi aline în momentele lor de nevoie. R.
  • Ne rugăm ca Dumnezeu să privească cu compasiune asupra celor care au plecat înaintea noastră cu semnul credinței și pe care îi încredințăm acum griji sale iubitoare. R.

În textul evangheliei de astăzi am văzut cum iubirea infinită a lui Dumnezeu în Isus s-a extins și asupra celor care îi răspund în credință. Ne rugăm ca și noi să avem aceiași credință în a vedea puterea sa în viețile noastre. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}