Rugăciunea Credincioșilor – Adormirea Maicii Domnului

Astăzi celebrăm glorificarea Mariei în ceruri, moment la care și inimile noastre umane tânjesc atât de mult, după această fericire promisă nouă prin viitoarea noastră glorificare, a darului veșnic ce ne-a fost  pus înainte. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Prin mijlocirea mamei noastre Maria, cerem acum binecuvântarea lui Dumnezeu asupra Bisericii noastre, a sfântului nostru părinte papa Francisc și a episcopului Iosif. R.
  • Ne rugăm ca Domnul să aibă grijă de fiecare dintre noi în eforturile noastre de a trăi chemarea evangheliei în toate aspectele vieții noastre. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim binecuvântați cu aprecierea bunătății membrilor familiei noastre, a colegilor de muncă și a tuturor celor din jur. R.
  • Ne rugăm ca noi să rezervăm timp zilnic, asemenea Mariei, pentru rugăciune și reflexie asupra vieții noastre. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem un respect mai mare față de demnitatea tuturor celor cu care ne întâlnim în călătoria vieții noastră. R.
  • Ne rugăm și pentru toți cei pentru care nu se mai roagă nimeni. Ca bunul Dumnezeu să le de-a odihna și pacea veșnică în casa sa cerească. R.

Doamne păstrează-ne fideli față de tine și față de cuvântul tău. Întărește-ne să fim tot mai sinceri față de chemarea noastră de a fi tot mai buni. Te rugăm să ne asculți toate aceste rugăciuni ale noastre prin mijlocirea Mariei, mama noastră cerească și a Fiului ei Isus Cristos, Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}