Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 21-a de peste an (B)

Unii oameni au găsit limbajul lui Isus intolerabil și au refuzat să mai umble în compania lui. Ne rugăm pentru harul de a fi mereu deschiși provocării pe care Dumnezeu ne-o pune în cale în ciuda resentimentelor noastre naturale de a nu face astfel. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru papa Francisc și pentru episcopul nostru Iosif, ca ei să primească darul înțelepciunii. R.
  • Ne rugăm ca noi să fim tot mai alerți față de Dumnezeu care ne vorbește în atât de multe moduri și să permitem vocii sale să ne modele viețile. R.
  • Ne rugăm pentru toate cuplurile căsătorite, ca harul sacramentului căsătoriri să le dea puterea de a-și întări relația. R.
  • Ne rugăm ca cei care se luptă pentru credința lor, ca căutarea lor sinceră de sens în viață să îi conducă la Cristos. R.
  • Ne rugăm pentru propriile noastre intenții pe care le ținem mereu în tăcerea inimii noastre. R.
  • Ne rugăm și pentru toți cei dragi ai noștri care nu mai sunt printre noi, ca Dumnezeu să își împlinească promisiunea de a-i duce în siguranța casei sale veșnice. R.

Dumnezeule milostiv și iubitor, acum când ne aducem cu umilință rugăciunile noastre înaintea ta, îți cerem să ni le asculți și acorzi prin Fiul tău, Isus Cristos Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}