Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 22-a de peste an (B)

Fraților preaiubiți, să ne rugăm ca cinstea pe care noi o dăm lui Dumnezeu să nu fie una doar cu buzele, ci să răspundem mereu lui Dumnezeu cu un duh de iubire și apreciere pentru tot ceea ce El a făcut pentru noi. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru toți creștini din lume, mai pentru cei persecutați pentru credința lor în Cristos, ca ei să aibă libertate în a-și trăi și practica credința în pace. R.
  • Ne rugăm ca noi să avem parte de curajul de a accepta și de fi îndrumați de legea pe care Dumnezeu ne-a lăsat-o în Scriptură. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care suferă de boli și care sunt ispitiți să își piardă speranța, ca ei să găsească această speranță în grija și bunătatea celor din jurul lor. R.
  • Ca noi să răspundem chemării primului verset din psalmul de astăzi, să mergem fără greșeală, să acționăm cu dreptate și să rostim adevărul din inimile noastre. R.
  • Ca tineri parohiei noastre să aibă curajul de umbla în credință și de a găsi îndrumare în călătoria vieții lor prin viața și mesajul lui Cristos din evanghelii. R.
  • Ca toți cei care au mers înaintea noastră cu semnul credinței să se odihnească în pace. R.

Dumnezeule milostiv și iubitor, dă-ne te rugăm darurile Duhului tău și ajută-ne să discernem voința ta mereu și să nu cedăm dorințelor noastre egoiste. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}