Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 29-a de peste an (B)

Dumnezeule Tatăl Nostru, ținând cont de cuvintele lui Isus, că cel mai mare e cel care slujește și că Fiul Omului a venit pentru a-și da viața ca răscumpărare pentru mulți, venim cu un adevărat duh de slujire spunând cu încredere:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca papa Francisc și episcopul nostru Iosif, să fie adevărați slujitori, acționând cu aceiași grijă pe care Cristos a arătat-o discipolilor săi. R.
  • Ne rugăm ca părinți să exercite autoritatea lor asupra copiilor lor într-un spirit de iubire. R.
  • Ne rugăm ca lideri guvernamentali să își exercite puterea spre binele cetățenilor și nu spre propriul lor interes personal. R.
  • Ne rugăm ca cei bolnavi să aibă parte de atingerea și mâna vindecătoare a lui Dumnezeu prin susținerea și atenția pe care o primesc de la cei care au grijă de ei. R.
  • Ne rugăm pentru propriile noastre intenții și pentru cei care au cerut rugăciunile noastre. R.
  • Ne rugăm și pentru cei răposați, ca ei să se bucure veșnic de pacea fără de sfârșit a cerului. R.

Tată ceresc, ajută-ne să ne slujim unul pe altul prin imitarea Fiului tău care și-a dat viața pentru noi. Îți cerem acestea prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2020/06/header-final-2.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}