Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 2-a din Advent (C)

Să ne apropiem acum cu încredere de Tatăl nostru ceresc și să aducem toate rugăciunile noastre înaintea sa știind că El va răspunde și ni le va împlini. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca noi să folosim această călătorie de advent pentru a deveni mai curați și fără vină în fața lui Dumnezeu. R.
  • Ne rugăm ca vocea lui Ioan Botezătorul, care striga în deșert, să fie auzită din nou de toți oameni de bună voință pentru ca și ei să caute pocăința și convertirea. R.
  • Ne rugăm și pentru cei care sunt obosiți și împovărați de greutățile vieții, ca ei să găsească speranță și putere în anticiparea nașterii pruncului Isus. R.
  • Ne rugăm și pentru cei singuri, bolnavi și ne-iubiți, ca și ei să aibă parte de experiența vindecării iubirii lui Cristos. R.
  • Ne rugăm pentru părinți acelor familii care găsesc Crăciunul un timp dificil. Îi cerem lui Dumnezeu să le ușureze grijile și să le de-a tot ce au nevoie prin generozitatea celor din jur. R.
  • Ne rugăm și pentru cei dragi ai noștri care nu mai sunt printre noi, ca Dumnezeu să îi ducă la plinătatea vieții în împărăția sa cerească. R.

Tată ceresc, îți oferim toate aceste cereri ale noastre acum când suntem adunați în fața ta. Te rugăm să ni le asculți și prin mijlocirea Mariei, mama noastră. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?