Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Sf. Ioan, ap. şi ev.

Fraților preaiubiți, sfântul apostol și evanghelist Ioan pe care îl sărbătorim astăzi în cea de-a treia zi a Crăciunului, este acel discipol preaiubit care ne-a adus mai aproape de Isus Cristos prin puterea și frumusețea scrierilor sale. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca Cuvântul lui Dumnezeu, Isus Cristos, să fie mereu în viața noastră. R.
  • Ne rugăm ca noi care l-am văzut, privit și atins în credință pe Isus Cristos, să îi permitem să influențeze toate gândurile acțiunile și cuvintele noastre. R.
  • Ne rugăm ca toți cei care sunt în Biserică să aibă parte de experiența unui simț al unității prin credința noastră comună în Isus Cristos. R.
  • Ne rugăm ca cei care îl cinstesc pe sfântul Ioan ca patron al lor să ajungă să îl cunoască și să îl iubească pe Isus Cristos. R.
  • Ne rugăm ca cei care lucrează cu substanțe periculoase să fie apărați prin mijlocirea sfântului Ioan, care este și patronul lor. R.
  • Ne rugăm ca toți credincioși noștri răposați să se bucure în cer de vederea feței lui Dumnezeu. R.

Dumnezeule și Regele nostru, prin nașterea, viața, moartea și învierea lui Isus Cristos tu ai transformat lumea noastră și societatea umană. Dă-ne te rugăm harul unei credințe mai mari pentru a aduce roade prin credința noastră. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?