Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 6-a de peste an (C)

Vestea cea bună a lui Isus Cristos ne umple cu bucurie de care vom putea fi mulțumiți doar atunci când vom plini de viața sa dumnezeiască. Ca și copii ai Dumnezeului cel viu, să venim acum la Domnul în rugăciune spunând împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca noi să fim poporul care se încrede în Domnul, aducând roade pentru Dumnezeu printr-o viață de integritate și fapte bune.
  • Ne rugăm ca noi să fim mai convinși de aceste învățături ale lui Isus și mai angajați în trăirea vieților noastre în conformitate cu aceste principii.
  • Ne rugăm și pentru părinți ai căror copii simt chemarea la preoție și la viața consacrată, ca ei să îi susțină și încurajeze să ajungă la înțelegerea a ceea ce se cere de la ei.
  • Ne rugăm pentru cei care sunt persecutați din cauza credinței lor în Cristos, ca ei să experimenteze prezența sa cu ei.
  • Ne rugăm pentru cei care au fost abandonați de societate, ca ei să aibă parte de experiența iubirii lui Dumnezeu prin slujirea Bisericii și a creștinilor.
  • Ne rugăm și pentru toți răposați noștri, ca ei aibă parte de moștenirea sfinților în împărăția cerurilor.

Dumnezeule milostiv și iubitor, ne reînnoim încrederea în tine. Te rugăm să ne acorzi ceea ce avem nevoie în comunitatea noastră și în lume. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?