Rugăciunea credincioșilor – Sfântul Iosif, soțul Sf. Fecioare Maria

Fraților preaiubiți, astăzi cu mare bucurie celebrăm sărbătoarea sfântului Iosif, soțul preasfintei Fecioare Maria și tatăl purtător de grijă al lui Isus. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ca patron al Bisericii Universale, ne rugăm ca sfântul Iosif să vegheze asupra Papei Francisc și asupra întregii Bisericii încredințată grijii sale. R.
  • Ca soț al Mariei și tată purtător de grijă a lui Isus, ne rugăm ca familiile să găsească în sfântul Iosif un exemplu de loialitate curajoasă, grijă fermă și rugăciune. R.
  • Ca cel care a ascultat cu atenție de Dumnezeu întreaga sa viață, ne rugăm ca comunitățile aflate sub patronajul lui să crească în sfințenie. R.
  • Ca unul care a lucrat cu mâinile sale și l-a învățat pe Isus, ne rugăm ca sfântul Iosif să ne arate demnitatea muncii și să mijlocească pentru toți cei care suferă de lipsa locului de muncă. R.
  • Ca patron al morților fericite, ne rugăm ca sfântul Iosif, să primească în casa cerească pe toți cei care au murit în această pandemie iar în conflictele armate să fie aproape de toți cei care se află în pragul morții. R.

Doamne Dumnezeul nostru, în Iosif noi putem vedea un om drept, plin de integritate. Fă te rugăm ca el să ne arate cum să îl urmăm pe Fiul tău, Isus Cristos, cu aceiași iubire a sa gingașă față de Maria. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
WeCreativez WhatsApp Support
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
👋 Cu ce va pot ajuta?