Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 3-a din Postul Mare (C)

În psalmul de astăzi am auzit că Domnul e milostiv și iubitor, ușor la mânie și bogat în milostivire. Să ne rugăm Lui cu credință și încredere pentru nevoile noastre, ale celor din dieceza noastră și ale celor din familia și parohia noastră. Să spunem împreună:

 R: Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca asemenea lui Moise, Dumnezeu să ne ajute să păstrăm poruncile sale și să ascultăm de voința sa în toate. R.
  • Ne rugăm ca Domnul să ne ierte păcatele, și să ne de-a harul de a evita ispita și păcatul pentru a rămâne fideli evangheliei. R.
  • Ne rugăm și pentru cei a căror vieți au fost afectate de amărăciune, relații distruse sau chiar ură, ca ei să aibă parte de iubirea lui Dumnezeu prin grija iubitoare a celor din jurul lor. R.
  • Ne rugăm ca credincioși din comunitatea noastră să fie mai angajați și activi, din moment ce cu toți împărtășim aceiași preoție a lui Cristos prin botezul primit. R.
  • Ne rugăm pentru bolnavi din comunitatea noastră și pentru cei care se simt singuri și neiubiți, ca Dumnezeu să le atingă viețile prin binele pe care îl facem pentru ei. v
  • Ne amintim și de toți răposați noștri, ca Domnul să îi conducă în bucuria plinătății vieții în prezența sa. R.

Tată ceresc, aducem acum toate aceste rugăciuni ale noastre în fața ta încrezători că tu ne vei asculta toate aceste rugăciuni ale noastre făcute cu credință. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
Susține proiectele Pax Vobis
Doneaza Acum
Contribuția voastră ne va ajuta să continuăm aceste proiecte atât de frumoase!
WeCreativez WhatsApp Support
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
👋 Cu ce va pot ajuta?