Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 5-a a Paștelui (C)

În aceste zile pascale să aducem mulțumire pentru prezența Domnului înviat în mijlocul nostru, și să îl invităm să vină în viețile noastre pentru ca voința Tatălui să fie făcută și prin noi. Să spunem împreună:

 R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca noi să fim reîmprospătați în credința și curajul de a persevera în toate încercările și dificultățile vieții noastre. R.
  • Ne rugăm și pentru cei care ne conduc ca ei să descopere voința lui Dumnezeu, iar prin rugăciunile noastre să putem forma o comunitate de iubire. R.
  • Ne rugăm ca noi să trăim chemarea noastră creștină într-un asemenea mod în care cei înfometați să fie hrăniți, cei fără casă să aibă parte de adăpost și ca toți să simtă că sunt acceptați. R.
  • Ne rugăm ca porunca iubirii să ne inspire să trăim viața creștină fără frică și cu inimi deschise tuturor îndrumărilor Duhului Sfânt. R.
  • Ne rugăm și pentru toți credincioși noștri răposați, ca prin puterea celui înviat să fie primiți în casa Regelui Veșnic. R.

Doamne Isuse, plin de admirație privim la misterul morții și învierii tale. Ne minunăm de profunzimea iubirii tale față de noi. te rugăm ca toți oameni de pe pământ să primească vestea cea bună a evangheliei tale. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?