Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 24-a de peste an (C)

Poporul israelit și-a construit un vițel de aur pentru că nu a înțeles cum lucrezi Tu, Doamne, în istorie. Și noi construim temple noi pentru zeități false și ne îndepărtăm de Tine, însă Tu ne cauți cu grijă și iubire. De aceea, ne rugăm acum spunând împreună:

 R. Doamne, ai grijă mereu de noi!

  • Pentru sfântul nostru părinte Papa, ca împreună cu toți episcopi bisericii să poată fi un exemplu de iubire umilă, milostivă și iertătoare față de lume. R.
  • Pentru lideri civili, ca prin închisorile lor să poată tempera justiția cu milostivire și reabilitare. R.
  • Pentru tineri noștri, ca ei să rămână mereu în siguranță în Cristos și în brațele pline de bucurie ale bisericii. R.
  • Pentru casele noastre, ca diviziunile să poată fi vindecate și oile negre reprimite cum se cuvine. R.
  • Pentru cei bolnavi, și pentru cei care se află în diverse nevoii speciale, ca prin iubirea noastră și ei să cunoască iubirea lui Dumnezeu și vindecarea în viețile lor. R.
  • Pentru cei răposați, ca să aibă parte de milostivirea și iertarea pentru păcatele lor din această lume și să ajungă la fericire în brațele Tatălui, prin mijlocirea rugăciunilor noastre. R.

Doamne, Dumnezeul nostru, Tu vii să ne cauți în locurile cele mai îndepărtate în care ne-am ascuns: în gândurile, orgoliile și prejudecățile noastre. Dă-ne harul să-ți ieșim și noi în întâmpinare. Așa Te rugăm prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?