Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 29-a de peste an (C)

Isus Cristos ne învață că stăruința în rugăciune este o datorie a oricărui credincios. Încrezători în ajutorul său, să-l invocăm spunând:

 

R. Doamne, ascultă rugăciunea noastră!

  • Pentru sfântul părinte papa, ca să fie adevărată lumină a credinței și rugăciune vindecătoare pentru întreaga lume. R.
  • Pentru lideri civili, ca ei să poată avea îndrumarea lui Dumnezeu și binecuvântare în munca lor pentru oameni, mai ales față de cei aflați în nevoie. R.
  • Pentru tineri noștri, ca ei să se întoarcă la Domnul și Biserică, dacă s-au rătăcit, și să găsească în rugăciune adevăratul lor sine. R.
  • Pentru părinți noștri, casele și copii, ca Domnul să îi îndrume și să îi protejeze mereu, dar mai ales ca ei să se roage și să rămână împreună. R.
  • Pentru cei bolnavi, ca prin rugăciunile și grija noastră, puterea vindecătoare, harul și iubirea lui Dumnezeu să le ușureze suferința. R.
  • Pentru cei răposați, ca prin rugăciunile noastre să se poată bucura de comuniunea sfinților. R.

Tată ceresc, tu l-ai trimis pe Fiul tău în lume pentru ca prin pătimirea, moartea și învierea sa să ne obțină îndreptățirea. Privește la rugăciunea pe care ți-o înălțăm cu umilință și ascultă-ne. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?