Rugăciunea credincioșilor – Sf. Familie: Isus, Maria și Iosif (C)

Fraților preaiubiți, în sărbătoarea Sfintei Familii, să-l rugăm pe Domnul să ocrotească pururea familia noastră.

 

Dumnezeule, Părinte ceresc, noi te rugăm:

  • Pentru sfântul părinte Papa, pentru ca el și toți episcopi și preoți care păstoresc familiile lui Dumnezeu, să o poată face cu iubirea, grija și sârguința lui Cristos însuși.

R. Te rugăm ascultă-ne

  • Pentru lideri noștri din viața publică și guvern pentru ca ei să promoveze și să susțină viața familiei cu legile și regulile potrivite, iar astfel să poată crea o societate mult mai sănătoasă și mare.

  • Pentru noi și propriile noastre familii și locuințe, ca să îi iubim în mod egal pe toți cei dragi ai noștri, să creștem împreună în înțelepciune, har și adevăr înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor.

  • Pentru soți și soții, în special pentru cei logodiți și căsătoriți, ca ei să continue să crească în iubirea care i-a adus împreună și să fie mereu una în iubire până vor ajunge în casa lor cerească.

  • Pentru rudele, prietenii și cei dragi ai noștri, singuri și bolnavi, pentru ca să putem ajunge la ei cu iubirea și grija familială ca astfel să îi aducem la iubire lui Dumnezeu.

  • Pentru toți răposații familiei noastre, ca și ei, prin rugăciunile noastre, să ajungă în casa lor cerească, unde ne vom reîntâlni într-o zi.

Dumnezeule atotputernic, ascultă cu bunătate rugăciunile familiei tale. Ocrotește-o și întărește-o cu harul tău și, pentru că se încrede în călăuzirea ta, izbăvește-o de orice rău și revarsă asupra ei tot binele. Prin Cristos, Domnul nostru.

R. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU