Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 3-a de peste an

Isus este un izvor de bucurie pentru noi, poporul său. Să îl rugăm, spunând:

 

R. Doamne ascultă-ne!

 

  • Pentru sfântul nostru părinte papa și pentru toți liderii bisericii, ca ei să își amintească de puterea ce au primit-o de a aduce dreptatea și egalitatea pentru toți.

  • Pentru conducătorii civili, ca ei să nu fie atât de obsedați cu economia, pierzând astfel din vedere datoria lor de ai ajuta pe oameni sa atingă un standard bun de viață, în special cei săraci și neprivilegiați.

  • Pentru cei tineri, ca în cursa lor pentru o viață mai bună, să nu piardă din vedere datoriile pentru practica carității, și contribuția lor necesară la o lume mai bună pentru toți.

  • Pentru noi înșine și pentru casele noastre, ca în aceste timpuri dificile, să avem tot ce ne trebuie pentru familiile noastre și pentru ai ajuta pe ceilalți.

  • Pentru cei bolnavi, bătrâni și singuri, ca prin iubirea și caritatea noastră și ei să cunoască iubirea lui Dumnezeu.

  • Pentru cei răposați ai căror fapte sunt cunoscute numai de Dumnezeu, ca ei să primească răsplata celor fericiți, prin ajutorul rugăciunilor noastre.

 

Cuvintele tale Doamne sunt duh și viață. Te rugăm să reverși în noi plinătatea iubirii tale. Tu care viețuiești și domnești în unire cu Tatăl și cu Duhul Sfânt. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU