Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 8-a de peste an

Cuvântul lui Dumnezeu pe care tocmai l-am ascultat este baza credinței noastre, hrană pentru speranța noastră și ferment pentru a construi între noi fraternitatea. Să ne rugăm împreună și să spunem:

R. Ascultă-ne Doamne

  • Pentru toți liderii Bisericii, ca prin discursurile lor blânde și prin scrisorile lor pastorale să încurajeze și să inspire credincioșii la urmarea căii lui Dumnezeu, calea construirii și nu a diviziunii, a calomniei sau a controversei.
  • Pentru liderii civili, ca ei să nu se complacă în demagogie ci prin discursuri și fapte să îi conducă pe toți la dreptate și adevăr.
  • Pentru tinerii noștri, ca ei să respecte adevărul și să-l rostească mereu, să evite să stârnească probleme prin falsitate și interpretări greșite.
  • Pentru părinții noștri, ca cuvintele pe care le folosesc acasă să nu îi afecteze negativ pe copii, ci să îi ajute să se zidească cu mesajul deschis al iubirii grijulii, exprimată prin cuvintele blânde și faptele de zi cu zi.
  • Pentru cei bolnavi, bătrâni sau singuri, ca ei să poată vorbi și vindeca și cu ajutorul cuvintelor noastre blânde și grijulii.
  • Pentru cei răposați, ca prin rugăciunile noastre rostite înaintea lui Dumnezeu, cu toții să ajungă în casa veșnică a Tatălui.

Întinde-ți mâna ta, Doamne, asupra noastră și dăruiește-ne o credință puternică și curajoasă pentru a da mărturie despre valorile profunde ale Împărăției tale. Așa te rugăm prin Cristos Domnul nostru.

Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU