Marţi din săptămâna a 8-a de peste an – 2

Mc 10,28-31

 

Ce suntem dispuși, capabili să renunțăm pentru Isus? Suntem dispuși să renunțăm la bogății? Suntem capabili să renunțăm la viața noastră de nevrednicie și hedonism? Probabil că e destul de greu să facem aceasta dacă o facem brusc, din moment ce suntem obișnuiți să trăim astfel de mult timp.

Însă, dacă încercăm să ne detașăm puțin câte puțin de această viață și începem să ne încredem și să îl iubim pe Isus mai mult decât această lume. Vom vedea o îmbunătățire, vom observa că vom avea mai puține griji și probleme omenești. Iar asta, pentru simplu Imagine similarămotiv că am ales să îl îmbrățișăm pe Isus mai mult decât lumea aceasta.

Isus ne spune în evanghelia de astăzi că dacă renunțăm la lume și alegem să îl urmăm, vom primi mai multe decât ne poate oferi această lume. Cel mai bun mod prin care ne putem lămuri e să verificăm pentru un timp scurt și să vedem marea îmbunătățire ce va apărea în viața noastră.

De exemplu, puțin, câte puțin, rupeți legătura cu prieteni care nu v-au adus nimic bun în viață. Apoi începeți să dezvoltați o relație mai profundă cu familia voastră. Apoi, detașați-vă de viciile proprii și de orice e impur. Apoi dezvoltați o adevărată relație cu Isus, prin participarea la sfânta Liturghie mult mai des, prin a ne ruga mai mult și prin a ne crea un obicei din a citi sfânta Scriptură.

Cel mai important e să nu ne fie frică niciodată să renunțăm la lumea aceasta pentru Isus, fiindcă aceasta ar fi cea mai bună decizie pe care am putea-o lua vreodată. Tot ce trebuie e să încercăm.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?