Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica 2 din Post

Plini de speranță și încredere în Tatăl ceresc, să îl invocăm pentru a ne întări în credință. Să ne rugăm împreună, spunând:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru sfântul părinte Papa și pentru toți liderii Bisericii, ca umblând în lumina lui Cristos să poată să aducă lumii lumina, prin cuvintele și faptele lor pline de har. R.
  • Pentru liderii civili, ca să poată sluji oamenii pe care îi guvernează cu integritate, dreptate și grijă față de toți, mai ales față de săraci, cei mai vulnerabili ai societății. R.
  • Pentru tinerii noștri, ca prin lumina lui Cristos la Botez, Prima Sfântă Împărtășanie și Mir, să poată continua să trăiască o viață activă de credință, și să poată fi martorii acelei străluciri în această lume întunecată. R.
  • Pentru noi și casele noastre, ca prin credința, iubirea și bunătatea noastră, copii noștri să se poată scălda în strălucirea vie a lui Cristos. R.
  • Pentru cei bolnavi, singuri și pentru cei ce suferă în trup, minte și suflet, ca prin iubirea noastră să poată cunoaște confortul și grija lui Dumnezeu. R.
  • Pentru cei răposați, ca ei să se poată bucura de strălucirea veșnică a cerului, prin intermediul rugăciunilor noastre și prin amintirea noastră plină de iubire. R.

Dumnezeule, astăzi ai revelat lumii din nou că Isus Cristos este Domnul. Ajută-ne, te rugăm, să te urmăm în toate și să rămânem fideli iubirii tale. Prin același Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?