Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica 3 din Post

Fraților și surorilor, știm că Dumnezeu nu obosește să ierte și că așteaptă cu răbdare și milostivire să ne întoarcem inima către El. Încrezători în iubirea sa paternă, să-l invocăm, spunând:

R. Ai milă de noi Doamne

  • Pentru sfântul nostru părinte și pentru toți liderii Bisericii, ca ei să poată chema cu curaj lumea de la păcat, la tot ce e drept, adevărat și bun. R.
  • Pentru liderii civili, ca facilitând binele spiritual și moral al oamenilor, să exercite o mai bună slujire la toate nivelele. R.
  • Pentru tineri, ca ei să poată fi conștienți de păcat și să simtă nevoia de căință ori de câte ori fac ceva rău, pentru ca să poată fi copii liberi ai lui Dumnezeu și oameni cu o înțeleaptă integritate. R.
  • Pentru noi înșine, ca să ne putem încuraja copiii să practice spovada, întâlnirea cu Cristos care ne ajută să aducem roade, chiar și atunci când nu facem nimic greșit, fiindcă ne întărește în călătoria noastră spirituală spre Dumnezeu. R.
  • Pentru cei bolnavi în trup și suflet, ca prin rugăciunile și iubirea noastră să poată să ajungă la plinătatea vieții și a vindecării după voința lui Dumnezeu. R.
  • Pentru toți răposații care s-au eliberat de orice pată a păcatului, ca să poată să ajungă la plinătatea gloriei cerului, prin intermediul rugăciunilor noastre. R.

Dumnezeule atotputernic și milostiv, care ne chemi pe toți la pocăință și la mântuire, fă-ne să ne putem bucura pentru rugăciunile pe care Tu le asculți, prin Cristos, Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?