Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 2-a a Paştelui

Doamne, Isuse Cristoase, care ai spus apostolilor tăi că sunt fericiți cei ce cred în tine fără să fi văzut, dă-ne tăria de a ne încrede în tine în orice moment al vieții noastre și să te preamărim, spunând împreună:

 

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa Francisc și pentru toți lideri bisericii, ca ei să poată să ducă tuturor credința și prezența vindecătoare Domnului Înviat. R.

  • Pentru lideri civili, ca ei să nu poată sta împotriva binelui veșnic prin promovarea ideologiilor necreștine și seculare. R.

  • Pentru tineri, ca cuvintele vindecătoare, Nu fi necredincios ci credincios, precum și urmarea lui Cristos cu o credință vie, să le poată dobândi gloria lui atât în această lume cât și în cea viitoare. R.

  • Pentru noi înșine și pentru casele noastre, ca învățându-ne copii să creadă, să poată învăța bucuria de a păstra promisiunile baptismale. R.

  • Pentru cei bolnavi, bătrâni și singuri, ca prin grija noastră și ei să cunoască iubirea și grija lui Dumnezeu. R.

  • Pentru toți răposați noștri, ca să poată primi cununa fericiților din ceruri, prin intermediul rugăciunilor noastre. R.

Doamne, Isuse Cristoase, care te-ai arătat apostolilor, te rugăm să ne faci și pe noi părtași să te revedem plin de măreție, slavă și putere și să te urmăm în toate, până la venirea ta. Tu care viețuiești și domnești în veci vecilor. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?