Sâmbătă din săptămâna a 3-a a Paştelui – 2

In 6, 60-69

 

 

În viață, în cadrul creației totul are un scop al său, totul are o semnificație și un rol. Chiar și noi oameni, avem un rol și o semnificație. Adesea stăm și ne căutăm scopul în viață, în această schemă a creației, iar adesea simțim că a trăi fără un scop e inutil. A exista fără un scop înseamnă a fi fără înțeles, fără semnificație. Scopul și semnificația sunt cele care ne dau puterea de a continua, de a merge în continuare pe acest drum al vieții. Ele sunt cele care ne alimentează entuziasmul și voința de a continua.

Imagini pentru jesus speakingÎnsă scopul și înțelesul nu se găsesc în interiorul nostru ci se află în urma noastră. Trăim pentru noi înșine, într-o continuă grijă și existență lipsită de viață. Din păcate, unii oameni ajung să apeleze la droguri, vicii ce ne distrug pe noi înșine, totul din cauza plictiselii și a lipsei unui scop în viață.

Mari sfinți și eroii au descoperit faptul că, a trăi viața proprie pentru cei din jur, este cheia unei vieți fericite și productive. Până și boala și moartea capătă un înțeles când le acceptăm de dragul celor din jur.

Cuvintele lui Isus ne deschid ochi pentru a vedea motivul pentru care suntem aici, pentru care existăm. Cuvintele lui ne îndreaptă spre calea corectă, ele ne furnizează inspirația și forța necesară de a continua, în ciuda dificultăților, a provocărilor, a bolii, a eșecului și chiar a morții. Cuvintele lui sunt într-adevăr, duh și viață.

 

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?