Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 4-a a Paştelui

 

Ne-am născut pentru a-l cunoaște, a-l iubi și a-l sluji pe Dumnezeu. Doar fidelitatea față de această vocație fundamentală ne poate oferi pacea. Să ne rugăm pentru a fi demni de chemarea noastră și să spunem împreună.

 

         R. Doamne ascultă-ne!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa Francisc și pentru toți liderii bisericii, ca ei să poată promova vocații bune, spre un apostolat nou și rodnic al timpului nostru. R.

  • Pentru noi înșine, ca să putem promova, suporta și încuraja vocațiile la preoție și la viața consacrată, astfel încât Biserica noastră să poată crește, prospera și să se îmbogățească în timp. R.

  • Pentru tinerii noștri, ca ei să găsească în Cristos, în preoți, și în persoanele consacrate, un adevărat izvor de bogăție spirituală care să îi ajute să nu întoarcă spatele chemării Domnului. R.

  • Pentru cei bolnavi, ca prin grija noastră atât medicală cât și spirituală, să poată experimenta mâna vindecătoare a lui Dumnezeu. R.

  • Pentru cei răposați, care și-au dus munca la îndeplinire în această lume, ca ei să poată primi recompensa pentru munca lor din această viață. R.

Tată ceresc, în Cristos, Fiul tău, ne-ai oferit modelul Păstorului adevărat, care-și dă viața pentru turma sa. Ajută-ne să ascultăm mereu vocea sa și să umblăm pe urmele sale în adevăr și iubire. Așa te rugăm prin același Cristos Domnul nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU