Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 6-a a Paştelui (C)

Iubiți frați și surori, Cristos cel Înviat, ne-a asigurat că nu suntem orfani. El este încă prezent în mijlocul nostru prin Duhul său Sfânt pe care acum, cu credință, îi cerem să-l reverse asupra noastră. Să spunem împreună:

 

R. Trimite-ne Doamne, Duhul tău Sfânt!

  • Pentru sfântul nostru părinte papa Francisc și pentru toți lideri bisericii, ca ei să poată să aducă pacea și libertatea lui Dumnezeu și a lui Cristos la toți cei dependenți și înrobiți în orice fel. R.

  • Pentru lideri civili, ca ei să poată furniza facilități necesare reabilitări, tuturor celor care suferă de diferite dependențe. R.

  • Pentru tineri noștri, ca ei să poată fi în siguranță și departe de băutul excesiv, de droguri, și de tot ceea ce le ruinează viitorul. Prin grija noastră să poată crește în vârstă și în har înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor, asemenea lui Isus. R.

  • Pentru cei bolnavi, bătrâni și pentru cei care au nevoie de ajutor special, ca prin grija noastră să poată să cunoască iubirea lui Dumnezeu și a lui Cristos. R.

  • Pentru toți răposați a căror credință este cunoscută numai de Dumnezeu singur, judecătorul milostiv, ca prin rugăciunile noastre să poată să intre în plinătatea luminii, a fericirii și a păcii din ceruri. R.

Dumnezeule milostiv, prin darul Duhului tău Sfânt, fă ca iubirea să triumfe asupra urii și asupra oricărei forme de egoism iar lumea întreagă să-l primească pe Domnul nostru Isus Cristos, care viețuiește și domnește în vecii vecilor. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU