Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 28-a de peste an (C)

În fața atâtor rele cu care se confruntă lumea noastră de astăzi, nu putem rămâne indiferenți. Să-i cerem lui Dumnezeu să putem arăta semenilor noștri aceeași compasiune pe care a demonstrat-o Isus față de toți cei care i-au cerut ajutorul. Cererea leproșilor din evanghelie să devină și a noastră, spunând împreună:

 

R. Doamne, ai milă de noi!

  • Pentru sfântul părinte papa și pentru toți episcopi bisericii, ca ei să fie exemple de vindecare eroică prin credință și de o constantă mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru iubirea sa.

  • Pentru lideri civili, ca ei să aloce sume generoase și ajutor, suport și îngrijire medicală și fizică gratuită față de cei săraci.

  • Pentru tineri noștri, ca ei să fie conștienți față de cei bolnavi și nevoiași din jurul lor și nu doar pentru propriile lor griji și ambiții.

  • Pentru noi înșine, ca să fim mai dispuși în ai ajuta pe cei bolnavi din jurul nostru dar mai ales să nu uităm niciodată să spunem Mulțumesc!

  • Pentru cei răposați, ca suferința lor să ajungă la un final, pentru a putea intra în casa fericiților din cer.

Tată ceresc, în bunătatea Ta ascultă cererile noastre și oferă-ne mântuirea Ta. Dă-ne capacitatea de a recunoaște toate darurile pe care ni le oferi și de a-ți aduce mulțumire pentru ele. Așa îți cerem prin Cristos Domnul nostru. Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU
Abonează-te
Abonează-te pentru a fi primul care citește noile articole publicate.
LA ZIARUL NOSTRU