10 IANUARIE

Lc 4,14-22a

Care este motivul principal pentru care ne-a creat Dumnezeu? Îl cunoaștem oare? În timp ce creștea, Isus a înțeles că el avea o mare misiune de îndeplinit în viața lui. El a ales să de-a înțeles și împlinire profeției profetului Isaia din textul evangheliei pe care îl vom auzi astăzi, adică, de a predica vestea cea bună săracilor. Asemenea lui Isus, fiecare dintre noi s-a născut în această lume cu un scop divin. Nu suntem în această lume la întâmplare, fără o cauză anume, fără un scop precis. Nu ne aflăm în această lume fără un țel anume.

Am dat de o povestioară despre un tată care îi spusese fiului său Fiul meu vin-o să ne rugăm lui Dumnezeu ca Dumnezeu să de-a bani vecinului nostru ca și el să poată cumpăra medicamente. După o scurtă perioadă de timp, micuțul băiețel i-a spus tatălui lui, Tată hai să nu îl deranjăm pe Dumnezeu, și să îi dăm noi bani necesari cumpărării acelor medicamente.

În ciuda vârstei sale fragede, acest băiețel a știut care este misiunea sa în această lume. Misiunea noastră în această viață, este aceea de al predica pe Isus și evanghelia sa precum și promovarea valorilor Împărăției lui Dumnezeu tuturor oamenilor pentru ca astfel și ei să devină adevărați ucenici ai lui Isus. A cunoaște, a iubii, și a sluji lui Dumnezeu sunt motivele principale pentru care ne-a creat Dumnezeu. Așa că haideți să facem din aceste motive principale un adevărat motto în viață.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}