Search
Close this search box.

Sâmbătă din săptămâna a 5-a de peste an – 3

Mc 8,1-10

Cum am reacționa dacă noi am fi leprosul din evanghelia de astăzi ce a fost vindecat de Isus? Ai ține sub secret vindecarea de care tocmai ai fost făcut părtaș sau ai spune tuturor despre modul în care te-a vindecat Isus? Probabil că vei proclama vestea cea bună a vindecări tale din partea lui Isus, iar asta fiindcă e un instinct natural al nostru.

Leprosul vindecat din pericopa evanghelică de astăzi nu a ascultat de porunca lui Isus de a nu spune nimănui despre miracolul pe care l-a primit de la el. Oare s-a supărat Isus apoi pe această neascultare a sa? Clar că nu! Fiindcă Isus înțelege perfect că neascultarea lui vine cu un motiv foarte bun.

Leprosul vindecat dorea ca toți să știe că Isus e cel care l-a vindecat! Fostul lepros pur și simplu dorea să împărtășească vestea cea bună a vindecării sale, astfel încât și alți să poată avea parte de vindecarea lui Isus. Curând, vindecarea pe care Isus o săvârșise asupra leprosului s-a răspândit repede ca focul, iar ca și rezultat, oameni au și început să vină de pretutindeni la Isus.

Întrebarea e, ai avut parte de vrun miracol de la Isus? De exemplu, de o vindecare de vreo boală, sau a unei relații din familie, sau a vindecării de o boală emoțională sau multe altele asemenea, în acest caz, nu o ține pentru tine! Spune tuturor vestea cea bună despre cel mai mare vindecător care a umblat vreodată pe acest pământ, nimeni altul decât Isus Cristos.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04, 05,

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?