Luni din săptămâna a 6-a de peste an – 4

Mc 8,11-13

Când ești tânăr și îndrăgostit, în mod normal vrei să vezi sau să primești semne de la persoana iubită, semne care să te facă să te simți iubit. De exemplu darurile, precum florile, ciocolata și altele asemenea. Adesea, aceste semne sunt de ajuns ca tu să te simți iubit.

Spre diferență de această iubire a unui pretendent, care adesea e destul de instabilă, iubirea lui Isus față de tine, față de mine, față de noi toți e mereu acolo pentru noi, pentru ca noi să o simțim și să o vedem, dar mai ales care să ne facă să ne simțim mereu iubiți de Domnul. Mâncarea de pe masă, noua viață pe care o primim în fiecare dimineață și multe altele asemenea. Toate acestea sunt semne vizibile și clare a iubirii infinite pe care Isus o are față de noi toți.

Însă de cele mai multe ori, simțim că toate aceste semne destul de evidente, tot nu sunt de ajuns pentru noi, ci tot dorim să căutăm mai multe semne, care să ne ajute să ne întărim credința în el. Ori de câte ori, căutăm semne adiționale, în plus, de la Isus, totodată arătăm și cât de slabă și firavă este credința noastră în el. Pe de altă parte, dacă avem credință deplină și încredere totală în Isus atunci nu vom mai căuta alte semne, dar mai ales nu vom cere alte semne, ci cele care deja le avem, ne vor fi de ajuns.

Ne va fi de ajuns ca noi să mergem la sfânta Liturghie, ne va fi de ajuns rugăciunea pe care o rostim mereu, ne va fi de ajuns cuvintele pe care el ni le rostește în și prin Biblie.

Alte opțiuni: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}