Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 20-a de peste an (A)

Doamne, în cuvintele tale ai manifestat grijă față de străini, de cei slabi si de cei săraci. Într-o lume dificilă, si deseori neprimitoare si lipsită de fraternitate, vrem să-ți cerem să domnească mai mult între noi pacea, respectul si dreptatea. Să spunem împreună:

     R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm pentru Biserica din lume, ca să fie un canal al milostivirii lui Dumnezeu pentru toți oameni. R.

  • Să ne amintim acum de cei bolnavi și suferinzi, mai ales de cei care se luptă cu dizabilități și boli mintale. Ca ei să găsească suportul mult dori și liniștea din partea celor care îi îngrijesc. R.

  • Să ne rugăm ca noi toți să trăim într-o comunitate de credincioși uniți pace și armonie. Ca să putem depăși orice barieră a urii și prejudiciului. R.

  • Să ne rugăm pentru toate mamele, mai ales pentru cei care sunt profund îngrijorați de sănătatea copiilor lor. R.

  • În textul evangheliei de astăzi, Isus și-a lărgit misiunea pentru ai include toți oameni. Ca noi să nu limităm faptele noastre de caritate și iubire la membri familiei noastre ci la toți cei care au mai mare nevoie. R.

  • Să îl rugăm acum pe Dumnezeu să acorde viața veșnică tuturor credincioșilor noștri răposați. Ca toți cei care au plecat înaintea noastră cu semnul credinței să se poată odihni în pace. R.

Doamne, deseori avem impresia că singuri putem să înfruntăm dificultățile vieții, însă pierdem acea legătură necesară cu tine, tu care ești înțelepciunea noastră. Fă-ne capabili să primim darurile tale, si mărește în noi credința, pentru a ne încredința pe deplin în tine. Prin Cristos Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?