Search
Close this search box.

Rugăciunea credincioșilor – Duminica a 30-a de peste an (A)

Ca răspuns la chemarea lui Dumnezeu de a fi părtași ai iubirii sale unul cu celălalt să aducem acum toate cererile noastre, pentru tot poporul său, înaintea Tatălui nostru ceresc. Să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Pentru toți membri Bisericii mai ales pentru cei din această comunitate de credință, ca ei să poată reflecta la iubirea lui Dumnezeu și a compasiunii sale prin modul în care trăiesc viața de zi cu zi. R.
  • Pentru toți lideri și legislatori lumii, ca ei să se îngrijească de dreptate în toate zonele vieții și să arate o grijă deosebită față de la marginile societății. R.
  • Pentru o mai profundă înțelegere a celor două porunci ale iubirii, pentru ca răspunsul nostru să fie unul sincer și nu doar o mișcare a buzelor în slujirea lui Dumnezeu. R.
  • Pentru ca noi să avem un respect mai profund și o grijă mai deosebită față de toată creația lui Dumnezeu și să o păstrăm pentru generațiile viitoare. R.
  • Pentru acele zone din lume rupte de războaie, violență și opresiune, ca Dumnezeu să privească la ei cu compasiune și să le ușureze suferința. R.
  • Pentru cei care au murit în credință, ca să se poată odihni în pace. R.

Dumnezeule atotputernic și veșnic, tu niciodată nu încetezi să asculți rugăciunile celor care strigă la tine în nevoia lor. Aducem toate aceste cereri inimii tale iubitoare care e mereu dispusă să ne facă părtași ai iubirii și milostivirii tale divine. Cerem toate aceste rugăciuni ale noastre prin mijlocirea fiului tău Isus Cristos, Domnul nostru. Amin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Articole asemanatoare

//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?