Rugăciunea credincioșilor – Trupul și Sângele Domnului (B)

Ne-am adunat astăzi în rugăciune în numele lui Isus, care a spus, Eu sunt pâinea cea vie care s-a coborât din cer. Oricine mănâncă această pâine va trăi veșnic. De aceea să spunem împreună:

R. Ascultă-ne Doamne!

  • Ne rugăm ca noi să percepem mereu minunata iubire a lui Dumnezeu prezentă sub speciile pâinii și a vinului. Ca credința noastră să fie mult mai profundă astăzi prin primirea sfintei Euharistii. R.
  • Ne rugăm pentru toți cei care au făcut prima sfântă Împărtășanie. Ca ei să aprecieze mai mult darul primit și să nu îl ia niciodată ca pe un drept. R.
  • Există un singur trup al lui Cristos pe care îl împărtășim. Ne rugăm ca toți creștini să fie aduși la aceiași comuniune unul cu altul. R.
  • Să ne rugăm și pentru pacea din lume. Ca toate națiunile și oameni să ajungă la rezolvarea dificultăților lor în moduri non-violente. Ca Euharistia să ne inspire în vindecarea demnității și a drepturilor tuturor. R.
  • Ne rugăm ca noi să realizăm mai pe deplin responsabilitatea noastră de a respecta și de proteja mediul înconjurător. R.
  • Cerem Domnului să ofere odihna veșnică tuturor credincioșilor noștri răposați. Dar mai ales celor care și-au pierdut viața în accidente tragice. Ca și ei să fie primiți în casa tatălui veșnic. R.

Doamne Dumnezeule, Tată ceresc, îți mulțumim pentru darul Trupului și Sângelui Fiului tău, Isus Cristos. Ajută-ne să apreciem pe deplin acest dar și să îl primim cu vrednicie pentru mântuirea noastră. Prin Cristos Domnul Nostru. Amin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://paxvobis.ro/wp-content/uploads/2021/11/header-nou-final.jpg);background-size: initial;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}
//
Daca aveți vreo întrebare trimiteți-mi mesaj aici și va voi răspunde imediat!
Cu ce va pot ajuta?